söndag 26 december 2010

God fortsättning!

God fortsättning till er alla som läser min blogg! Det var länge sen senaste inlägget men ibland går tiden fort och trots att jag stickar varje dag så får man inte alltid inspiration till blogginlägg. Sista tiden har jag fortsatt på min svärmorskofta som jag nämnt tidigare och den är snart klar. Det har även blivit en del mössor, och en beställningssjal i svart och den glömde jag helt enkelt att fota!
Istället visar jag lite andra saker


Underbara Great weekend mitts, stckade för ett år sedan men knapparna har kommit på först nu! Helt och hållet inspirerad av Dödergök, som jag dessutom har fått garnet av i ett tidigare Stickamera-byte.


 

Virkad mössa, Margaret´s Hat som jag ej tidigare visat. Gillar virktekniken som påminner om resårstickning.


Mina virkade favoritmuddar som jag ständigt återkommer till. Mönster här
Mitt sista hemlispaket! Tusen tack Vicky för alla 4 fina paket som har förgyllt min höst/vinter!

Sist men inte minst, Lite stämningsbilder från vår julafton!

4 kommentarer:

 1. Det var så lite så, riktigt kul har jag haft det, om än lite prestigeångest, vad tusan skickar man till någon som är så duktig som du??? *s*
  Och äntligen, äntligen kan jag skriva något som jag längtat efter hela hösten: helt underbara mössor det där *pekar neråt* Jätte snygga! Nu får jag väl önska en god fortsättning och ett gott nytt år ^^

  SvaraRadera
 2. Vilken trevlig blogg ! tack för titten , blev klart sugen på både muddar och mössa!

  SvaraRadera
 3. Hej svejs, fina alster som vanligt OCH jag tror jag såg dig på Arlanda imorse (110107)- kan det vara så??? Jag kopplade inte med en gång kanske för att vi hade nästan ett dygns flygresa bakom oss. Hoppas vi ses på ngt stickcafe snart, ska försöka hinna med betydligt fler än i höstas!

  SvaraRadera
 4. Muddarna är helt fantastiskt fina!

  SvaraRadera